Kabusa Art Gallery

Beläget på Österlen i Skåne finns denna oas på över 500 kvm fantastisk konst, inhemska och internationella influenser, allt samlat under ett tak.
NYTT PÅ VÄG IN

Aktuella utställningar

Vi byter löpande mindre kollektioner men årets höjdpunkter syns nedan.

Våren 2022

Finn Gutenfelt

Finn Gutenfelt från Ängelholm.
Finn har uppfunnit sin konstform av en slump. Det hela började med att en kompis skickade en bild, på en gammal baklucka som låg i en skog med frågan: kan du göra någonting av den här? Från det utvecklades Historic racing fine art.

Våren 2022

Peter Mandl

PÅARP


Våren 2022

Andreas Johansson

BÄSTEKILLE
Våren 2022

Pauline Lindberg

Helsingborgaren, tillika konstnären Pauline Lindberg, är född och uppväxt i världsmetropolen Nex York, men har bott en stor del av sitt vuxna liv i Sverige och sedan 2010 i Helsingborg där hon har sin studio. Paulines oljemålningar finns på Kabusa Art Gallery.

Hösten 2021

Helena Gullström

KARLSTAD / LOS ANGELES

Våren 2022

R + R Sweden

Kabusa Art Gallery har ett samarbete med R + R Sweden och är återförsäljare av deras fantastiska bronsföremål.
KABUSA ART GALLERY

Kommande vernissage & utställningar

Här hittar du information om inplanerade event.
Säsong 2022

Vernissage


Anmäl dig till nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om kommande vernissage och event!Teamet på Kabusa Art GalleryParet Kruuse Sjunnesson är den härliga duon bakom Kabusa Art Gallery sedan våren 2020, då de förvärvde den vackra byggnaden på Kabusaområdet. De har en gedigen bakgrund inom konst och design och har tidigare haft ett mindre galleri i Beddingestrand.

Galleriet är på ca 500 kvm fördelade på tre våningsplan.
Med både trogna konstnärer som finns på galleriet året runt, där nya alster regelbundet adderas då verk hittat sin nya ägare, mixat med med nya artister som regelbundet under året kompletteras och byts ut, finns det alltid något nytt att upptäcka på Kabusa Art Gallery.

Ni når Kabusa Art Gallery på tel. nr: 
0411-401 10


Skånes guld - En utflykt till Österlen med vinbar & konstgalleri.